DİJİTAL MEDYA VE YAZILIM

18-03-2023 17:26    65

Teknolojinin gelişen ve değişen yapısında her zaman takip edenler kazananlardır.

Günümüzde birçok firma ve kuruluş diğer markalardan farklı olarak kendini belli etmeye çalışmak zorundadır. Dijital mecralar son zamanlarda devrim çağını yaşamış ve sıkça vakit geçirilen alanlar olmuşlardır. İşte bu alanlar müşteri ve kurumların ortak platformda yer alabileceği alanlar haline gelmişlerdir.

Peki dijital medya hakkında ne biliyoruz ?

Dijital medya ve internet tabanlı sosyal platformlar birçok kullanıcıyı bünyesinde barındırır. İnsanların sosyalleşmesi ve vakit geçirmek için bu alanları tercih etmesi artık üreticiler içinde stratejik bir öneme sahiptir.

Bir kurum ve kuruluşa sahip iş veren her zaman trendleri ve yenilikleri takip etmelidir. Artık geleneksel medya araçları ( televizyon, radyo) yerine dijital ve sosyal medya alanları kullanılmaktadır.  Bu alanlar birçok kullanıcının aktif ve fazla olduğu yerler olarak müşteri ve hedef kitleye ulaşımda çok sık tercih edilen yerler arasındadır. Bu sebeple sosyal ve dijital medya zamandan ve mekandan tasarruf ederek de minimum maliyete sebep olmaktadır.

Sosyal medyada yer almak isteyen firmalar kurumsal hesaplarını oluşturarak bir sosyal medya hesabına sahip olabilirler fakat internet reklamcılığı için tek başına bir uğraş yeterli olmayacaktır.

İnternet reklamcılığı sosyal medya hesabı yönetmekten daha farklıdır. Yazılım ve çeşitli yazılım gereçleri gerektiren internet  reklamcılığı, bir yazılım şirketi danışmanlığında faydalanabileceğiniz hizmettir. Yazılım şirketleri sizin için bir internet sitesi oluşturacak , ürün ve hizmetlerinizi sunmanızda yardımcı  olacaktır. Müşterileriniz sitenize ulaştığı zaman bilgi alma, hizmet talep etme ve sipariş oluşturmada yer alarak size beklediğiniz sonucu vermektedir.

 


Etiketler: