E TİCARET SİTESİ KURARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

31-01-2023 15:44    66

Bir markanın benzersiz ürün ve hizmetlerine ulaşmanın en iyi yolu, daima o markayla doğrudan iletişime geçmektir.Bunun içinde e-ticaret sitesi oluşturmanız büyük önem taşır.Bu işle uğraşan profesyonel ekibe sahip yazılım şirketleriyle çalışmanız firmanıza büyük avantaj sağlayacaktır. Hedef kitlenizde önemli artış ve kurumsallaşmak için sivas varol yazılım'ı tercih edebilirsiniz.

Peki, bir e-ticaret sitesi kurarken nelere dikkat etmelisiniz?

Bir e-ticaret sitesi için olmazsa olmaz diyebileceğimiz özellikler şunlardır;

  • Kullanıcı dostu arayüz
  • Yüksek çözünürlüklü görsel içerikleri
  • Kullanıcı yorumları
  • Mobil uyumlu responsive tasarım

e-Ticaret Sitesinde Dikkate Alınması Gereken Önemli 4 Konu ise şöyledir;

Web sitesi güvenliği

Tüm web sitelerinde güvenliği sağlamak oldukça önemlidir, fakat  müşterilerinizin kart bilgilerinin yer alacağı e-ticaret sitesi söz konuyken bu durum daha hassas güvenlik içermektedir. Çünkü müşterilerinizin daha pek çok önemli kişisel verileri çalınabilir.

Web sitesi optimizasyonu

Web sitesinin hızlı  şekilde kullanılabilirliğini sağlamak için yapılan işlemlerin tümüne optimizasyon adını veririz. Müşterilerinizin web siteniz yavaş olduğu için siteyi terk etmesini istemezseniz bu sebeple büyük önem taşır.

Arama ve filtreleme

İnsanlar alışveriş yaparken istedikleri eşyayı veya bir ürünü kolayca bulmak isterler bu sebeple web sitenizde arama butonu bulundurmanız tercih edilirliğinizi artıracaktır.

Ödeme seçenekleri

Mümkün olan tüm ödeme seçeneklerini eklemek, hitap ettiğiniz insan sayısını artırır ve kitlenizi büyütür.


Etiketler: